Åboulevarden

forside banner 2

BOLIGERNE

På Åboulevarden i Aarhus C udlejes moderne, nyindrettede 2- og 3-værelseslejligheder. Enkelte af lejlighederne har egen altan og de fleste en fantastisk udsigt over Aarhus midtby. Der er desuden 2 store, fælles tagterrasser.

Lejlighederne har dejligt lysindfald med store vinduespartier, lyse parketgulve og hvide vægge og lofter. Alle lejligheder er indrettet med stilrent køkken og badeværelse og med alt i hårde hvidevarer. 

Ejendommen er opført i flotte materialer, og lige fra man træder ind i opgangen bliver man mødt af et elegant og minimalistisk udtryk. Ejendommen byder på gode fællesfaciliteter med elevator, 2 store tagterrasser, pulterrum og cykelkælder. 


OMRÅDET

Åboulevarden har et livligt cafémiljø langs åen, og man befinder sig ligeledes i hjertet af den bedste shopping med Strøget på den ene side og Aarhus’ charmerende Latinerkvarter på den anden side.

Fra Åboulevarden er der kort afstand til byens store attraktion AROS samt ikke langt til Botanisk have, som er en af Aarhus’ største parker. 


LEDIGE BOLIGER OG PRISER

Se ledige boliger, plantegninger og priser i boligoversigten.

 
ÅBENT HUS OG FREMVISNING

For yderligere information, fremvisning eller reservation kontakt

Udlejningschef Trine Venge Boving
T: +45 86 12 20 20
E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsadministration
Skovvejen 11
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

adm sek logo WEB sh 002