Bellarækkerne

banner

BOLIGERNE

I Bellarækkerne udlejes moderne, nybyggede rækkehuse som er inspirerede af det klassiske københavnerbyhus, der ses i bl.a. Kartoffelrækkerne og Brumleby.

Hvert rækkehus er på tre etager og har sin egen lille have. Rækkehusene fremstår lyse og venlige med dejlige rum og i grønne omgivelser. Husene ligger tæt, hvilket skaber en hyggelig atmosfære med de grønne haver og interne stisystemer. Rækkehusene opføres som mindre rækker på mellem 4-10 huse, der ligger forskudt af hinanden. Dette skaber de bedste forhold for beboerne ift. vind, og gør området mere interessant for øjet.

Bellarækkerne indeholder det bedste fra de klassiske brokvarterer, men i en mere moderne udgave.

Rækkehusene er bygget i teglsten i forskellige farver og typer, som sikrer et varieret og levende udtryk. Vinduespartierne har en størrelse, der gør rummene lyse og venlige, men samtidig muliggør privatlivet i boligen. Både ind- og udvendigt er der lagt fokus på at skabe et lyst, venligt og varmt hjem med kvalitetsprodukter fra gulv til loft. Alle hvidevarer fra Siemens, hvidt HTH køkken med hvid corian bordplade og armaturer fra Grohe.

I takt med at Bellakvarter bygges, bliver der løbende sat flere boliger til leje.

OMRÅDET

Husene er en del af det nye "Bellakvarter", der lige nu er under udvikling i Ørestaden i området rundt om Bella Center og AC Hotel Bella Sky nær Fields – og overfor Royal Golf Club.

I Bellarækkerne bor man i grønne omgivelser tæt på Amager Fælled, men stadig med kort afstand til livet i byen. Med metroen kan Nørreport nås på 10 min og lufthavnen på 15 min. Fra 2019 kan man komme fra Bellarækkerne til Københavns Rådhusplads på kun 8 min.

LEDIGE BOLIGER OG PRISER

Se ledige boliger, plantegninger og priser i boligoversigten.

FREMVISNING

For yderligere information, fremvisning eller reservation kontakt

Mie Stephensen
T: +45 29 12 51 04
E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lejlighederne udlejes ikke som delelejligheder, og lejere må ikke være registreret i RKI.

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsadministration
Skovvejen 11
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

adm sek logo WEB sh 002