Du behøver blot at bevæge
dig ud fra karré D, hvis du
ønsker endnu mere liv og
stemning omkring dig

LIVET UDENFOR

Fællesskab og grønne områder

Fra din bolig i Karré D har du adgang til det hyggelige gårdrum, der er omkranset af karréen på alle sider. Det skaber følelsen af en privat park med masser af grønne træer, buske, planter, lys og luft. Gårdrummet er indrettet med små opholdspladser, hvor du kan sidde i solen, drikke en kop kaffe eller sludre med de andre beboere.

Idyllen bliver ikke spoleret af hverken cykler eller biler. Gårdrummet er nemlig hævet en etage over jorden for at skabe plads til parkeringshus nedenunder. Her finder du 73 parkeringspladser samt cykelstationer med lidt værktøj og en kompressor, så du nemt kan holde din cykel i topform. På toppen af karréen er der også en fælles tagterrasse for karréens beboere med orangeri og en storslået udsigt over byen.

Masser af liv uden for døren

Du behøver blot at bevæge dig ud fra karréen, hvis du ønsker endnu mere liv og stemning omkring dig. Du kan slentre rundt i de hyggelige, ensrettede sivegader mellem karréerne, der er indrettet med masser af træer og grønne bede eller nyde det summende liv af mennesker, der mødes på en af de mange pladser i Brokvarteret. Lige uden for Karré D finder du en skøn legeplads, mens områdets andre pladser byder på blandt andet caféer og bager.

I Karré C lige ved siden af har du som beboer adgang til gæsteboliger, hvor dine gæster kan overnatte. Her finder du også et fælleslokale med køkken – perfekt til fællesspisning, festligheder eller andre større komsammener. Fælleslokalet er indrettet med foldedøre, så der er mulighed for at skabe flere små rum i rummet og dermed bruge lokalet til andet end fester.

Fakta
Fællesfaciliteter i Karré D

  • GRØNT FÆLLESAREAL

  • BAKKER

  • ÆBLELUND

  • Bord og bænke

  • 2 fælles tagterrasser

  • orangeri

Brokvarteret Karré D

Byder på 183 lejligheder og 22 townhouses i alle størrelser