Dalhaven, Stenløse

FH Stue w

29 flotte, nybyggede rækkehuse klar til indflytning 1. september 2021 

Flotte og energivenlige 1- og 2-plans rækkehuse ved Lindendalsvej i Stenløse Syd.
11 stk. 1-plans rækkehuse med 3 værelser fra 107-111 m2 og 18 stk 2-plans rækkehuse med 5 værelser fra 116-122 m2, så alle aldre og familiestørrelser kan føle sig velkomne i Dalhaven og finde sig godt til rette i rolige, trygge omgivelser. Alle boliger har egen have med terrasse og privat parkering foran huset.

Midt mellem marker og grønt er rækkehusene placeret i tæt hamroni med det omkringliggende, bakkede landskab. Du får fornemmelsen af at bo på landet, men ikke langt fra byen.

Der gjort meget ud af de grønne fællesområder med etablering af naturlige mødesteder og legepladser. I områdets midte ligger et skønt orangeri i forlængelse af et fælleshus, der kan benyttes til fx beboermøder, fællesspisning og festlige sammenkomster. 

Alt i alt præsenterer Dalhaven masser af leverum til leg og livsnydelse.

Derfor er rækkehusene i Dalhaven attraktive:

  • Placering i naturområde - men ikke langt fra byen
  • Have med terrasse og diskret opdeling med buske og hegn mellem husene
  • Privat parkering og praktisk skur i forhaven
  • Gulvvarme i hele huset
  • Flot arkitektur og lækre materialer ude som inde
  • Fælleshus med orangeri
  • Legeplads
  • Tilladelse til et mindre husdyr pr. bolig


STENLØSE LOKALOMRÅDET

Dalhaven har fået sit navn efter det betagende landskab, der omgiver Stenløse og Ølstykke. Her kombineres skove, enge og det bølgende terræn med åløb, søer og giver en smuk udsigt året rundt. At få naturen tæt på er blot én ting - noget andet er selve byen med et stærkt og varieret udbud af blomstrende by- og kulturliv.

Stenløse er med tiden vokset sammen med Ølstykke og har nu samlet ca. 22.000 indbyggere med et aktivt forenings- og forretningsliv. Området omkring Dalhaven og Lindendalsvej er kendt for sine gode stisystemer, så alle kan færdes trygt i byen.

I nærområdet findes der daginstitution og skole kun en kort cykeltur fra adressen. Det samme gælder S-togsstationen, hvor tog kan transportere dig til København på en halv time. Store børn får glæde af byens gymnasium og HF, mens hele familien kan benytte sig af Stenløses mange brede vifte af fritidsaktiviteter, hvor der er noget for enhver smag og aldersgruppe. Midt i Stenløse ligger Egedal Centret med 70 butikker, caféer og restauranter.


LEDIGE BOLIGER OG PRISER

Se ledige boliger og priser i boligoversigten.

Områdeoversigt dalhaven


INTERESSELISTE OG ÅBENT HUS

Dalhaven er under opførsel, og vi forventer at have en prøvebolig klar til fremvisning omkring d. 1. juni og muligvis tidligere.

Såfremt du er interesseret i at komme på en interesseliste og få besked, så snart vi kan holde første åbent hus, bedes du skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spørgsmål om Dalhaven bedes rettet til Udlejningschef Mette Thorndal på tlf.: 22 48 29 30

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

    

KONTAKT
Udlejningschef Mette Thorndal
T: +45 22 48 29 30
E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

tm15

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsadministration
Skovvejen 11
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ED logo new