Fuldtidsansatte bliver til studentermedhjælpere - mød Laura og Freja

Laura og Freja banner

Hos Taurus Ejendomsadministration kan du nemt kombinere både studie og arbejde. Det er Laura Braüner Andersen (t.h., 22 år) og Freja Louise Bjerregaard (t.v., 22 år) gode eksempler på, idet de denne sommer begge har søgt ind på studiet Finansbachelor på Erhvervsakademiet Aarhus, som de den 1. september 2021 starter på.

Laura Braüner Andersen har siden marts 2021 arbejdet fuldtid som Ejendomsadministratorassistent ved Taurus og har i forlængelse af denne rolle fået smag for netop ejendomsbranchen og ejendomsadministration, hvilket har inspireret hende til at søge ind på studiet. Laura fortsætter som studentermedhjælper i Administrationsafdelingen ved siden af studiet og får således et yderst studierelevant job, mens vi ved Taurus beholder en dygtig, positiv og vellidt ansat.

Freja Louise Bjerregaard har siden august 2019 været en værdifuld del Taurus, først som piccoline og siden da som udlejningsassistent i vores Udlejningsafdeling. Freja har ligesom Laura valgt at fortsætte i Taurus som studentermedhjælper, og fortsætter med at assistere udlejningskonsulenterne ved siden af sit studie. Freja har siden 2019 fået mere og mere ansvar, og vi er glade for at kunne beholde hende i Taurus, mens hun øger sin viden indenfor finans, udlejning og administration.

Vi har spurgt dem, hvorfor de har valgt at fortsætte i Taurus, til hvilket de svarede:

(Laura): Jeg synes, at Taurus har nogle gode værdier. Her bliver der virkelig sat fokus på egen frihed, og man kan komme og gå som det passer én. Der er work-life balance og det hele skal hænge sammen. Alle er vigtige og der er ikke noget hierarki - der er ikke nogen der er bedre end andre. Der bliver taget hånd om alle, der er gode sociale arrangementer, folk er søde og nede på jorden.

(Freja): Det er bare en fed virksomhed. Det er fedt at se virksomheden udvikle sig, som den har gjort. Da jeg startede, var vi jo ca. 50 medarbejdere, og nu er der jo bare sindssygt mange. Og bare det sociale. Selvom virksomheden vokser, er det bare megagodt.

Både Laura og Freja har valgt uddannelsen efter at have arbejdet ved Taurus som fuldtidsansatte. Spørger man ind til deres overvejelser om netop studievalget, fortæller de, at mange af deres kollegaer har inspireret dem – og at de med deres erfaring fra jobbene som henholdsvis ejendomsadministratorassistent og udlejningsassistent følte sig ekstra godt klædt på til finansbacheloruddannelsen, hvor man bl.a. studerer debet-kredit, bogføring, lejekontrakter og rådgivning af lejere.

I Taurus glæder vi os til at følge deres faglige udvikling og er sikre på, at vi – ligesom dem – vil få gavn af deres nye viden indenfor administration- og finansverdenen, når de fortsætter i Taurus som studentermedhjælpere. Følger de vores tidligere studentermedhjælperes fodspor, ser vi desuden frem til at byde dem velkomne som både praktikanter, trainees og fuldtidsansatte som årene skrider frem.

Vi ønsker Laura og Freja en rigtig god studiestart – og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde!

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsadministration
Skovvejen 11
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ED logo new