Digital underskrift og CPR-validering

Pr. 15. september 2015 er vi gået i luften med digital indhentelse af underskrifter på lejekontrakter samt digital CPR-validering af lejere. Begge dele foregår online og via NemID. Vi benytter PenneoTM som samarbejdspartner til dette, og PenneoTM vil derfor fremover kunne stå som afsender på kommunikation fra os. Læs mere om PenneoTMpenneo.com

Med implementeringen af disse procedurer kan vi tilbyde hurtig, nem og sikker indhentning af underskrifter og legitimation. Vi håber, det vil blive taget godt imod.

 

Digital underskrift på lejekontrakter

Når en lejekontrakt skal underskrives, modtager lejeren en e-mail med et link til en side, hvor lejekontrakten samt øvrige relevante dokumenter kan læses og downloades, hvis dette ønskes. Når dokumenterne er gennemlæst, underskriver lejeren med sit NemID.
Når vi har registreret din indbetaling af depositum m.v. underskriver Taurus tillige digitalt, og alle parter modtager den underskrevne lejekontrakt pr. e-mail. Dette er nemt, hurtigt og sikkert.

 

CPR-validering

Førend der kan indgås et lejerforhold gennem Taurus, vil alle lejere blive bedt om at gennemføre en online CPR-validering.

Baggrunden for dette er, at vi som ejendomsadministrator, i henhold til Hvidvaskloven har pligt til at kende og modtage dokumentation for identiteten på alle de lejere, vi formidler boliger til. Da der er tale om et lovkrav, er CPR-valideringen en nødvendighed for, at udlejningen kan gennemføres. Læs mere om Hvidvaskloven hos Erhvervsstyrelsen

Vi anvender NemID til valideringsprocessen, så lejerene slipper for at scanne kørekort og pas ind samt indsende en blanket underskrevet af flere vitterlighedsvidner. Samtidig med lejekontrakten vil lejeren derfor få tilsendt en separat e-mail med et link til en side, hvor der skal udfyldes med navn og CPR-nummer. De indtastede oplysninger valideres med NemID og nøglekort og sammenholdes derefter med CPR- og folkeregister.

CPR-validering via PenneoTM lever op til de højeste sikkerhedsstandarder, ligesom vi hos Taurus har faste procedurer til sikker håndtering og opbevaring af personfølsomme oplysninger.

    

penneo logo web2

For yderligere information omkring vores anvendelse af digitale underskrifter og CPR-validering kontakt Anne Sofie Hovgaard

ASH web

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsadministration
Skovvejen 11
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ED logo new