Valby, Allé Haven

alle haven 400

Nye, lyse lejligheder 5 min. fra Valby centrum

Allé Haven består af 110 flotte lejligheder opført i 2016 – 5 min fra Valby St., 10 min fra Spinderiet med fantastisk shopping - nær gode skoler og kun 10 min til Rådhuspladsen.

Ejendommen er en del af Valby Maskinfabrik – en ny bydel i Valby, som tager udgangspunkt i F.L. Smidths gamle fabriksbygninger, der i mere end 100 år var den rå, pulserende åre i kvarteret. Nu omdannes området til bæredygtige rammer for nye generationer.

Når Valby Maskinfabrik, der findes i trekanten mellem Toftegårds Plads, Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej, er helt færdigt i 2020, bliver området en kombination af boliger, butikker, erhverv og skønne, grønne arealer med plads til både børn og voksne.

Lejlighederne er alle lyse og moderne med hvide HTH køkkener i forbindelse med stuen, flotte store badeværelser med mørke klinker og væghængt toilet. Gulvvarme overalt og flot ask lamelparket. Alle lejligheder har en altan eller en lille terrasse i stueplan. Den fælles gård er indrettet grønt med plads til ophold og leg.

Der kan parkeres i området eller lejes en plads i en p-kælder.

Fakta Allé Haven

Areal: 61-145 m2

Værelser: 2-4

Depositum: 3 mdr. husleje

Forudbetalt leje: 1 mdr. husleje

Lejeperiode: Ubegrænset

Parkering: Ja, kan lejes

Elevator: Ja

Husdyr: Nej

Billedgalleri Allé Haven

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsadministration
Skovvejen 11
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

adm sek logo WEB sh 002