Vi afholder åbent
hus hver søndag
fra kl. 13.00-13.30.
Tilmeld dig på udlejning@taurus.dk
Karré D byder på
185 lejligheder
og 22 townhouses
i alle størrelser

BROKVARTERET KARRÉ D

Lyse lejeboligheder omkranset af stemning

I Karré D er der plads til både den lille familie, kæresteparret eller vennerne, der drømmer om at bo tæt på både natur, eget byliv og kort afstand til Aarhus C. Karréen byder på 185 lejligheder og 22 townhouses i alle størrelser lige fra mindre etværelses studios til større fireværelses lejligheder.

Karakter og stemning
Karré D har en klassisk rektangulær form, men udtrykket er alt andet end klassisk. Arkitekterne har leget med forskydninger, springende højder og tegl i forskellige farver, der giver facaden et indbydende og dynamisk udtryk.

Karréen er overordnet holdt i røde tegl undtagen de nederste etager, hvor gule tegl lyser op og markerer karréens toetagers townhouses. Alle stenene har en rustik overflade, der giver bygningen karakter og stemning fra starten. Designstrategien har været at skabe en ny og attraktiv bydel, der både passer ind i Aarhus´ bymæssige dna og med sit klassiske og moderne arkitektoniske udtryk sikrer områdets identitet i et 100 års perspektiv.

Et spirende kvarter
Karré D er placeret lige midt i Brokvarteret, så du er omkranset af den gode stemning. Nyd at slentre rundt i de grønne sidegader mellem karréerne, slå dig ned og dyrk fællesskabet med de andre beboere på en af de livlige bypladser eller træk dig tilbage til din egen karrés private grønne gårdrum, hvor du kan nyde solen, læse en bog i skyggen fra et af de store træer eller snuppe et spil stangtennis.

FAKTA

 • 1-4 værelser
 • 30 – 119 m²
 • 185 lejligheder
 • 22 townhouses
 • Klar til Indflytning
 • Moderne køkken fra Designa med Dupont Corian bordplade og underlimet vask.
 • Fuld hårde hvidevare pakke fra Simens
 • Gulve i lys egetræ
 • Gulvvarme i badeværelser
 • Depotrum enten i boligen eller depotrum i niveau 00
 • Gode parkeringsforhold i parkeringsanlæg til både cykler og biler.
 • Parkeringspladserne kan lejes

FOTOS FRA KARRÉ D

KOM INDENFOR

Moderne, nordisk udtryk med masser af lys

Uanset hvilken af de 207 lejeboliger i Karré D, du vælger, får du en lys og imødekommende bolig, der har udnyttet samtlige kvadratmeter til fulde.

Alle lejligheder er designet med lækre køkken-alrum, gulvvarme og store vinduespartier, der får lyset til at strømme ind. De er holdt i få, men gode materialer, der gør hverdagen lidt lettere og meget sjovere.

Glæd dig til hårde hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler fra Simens, et stilrent køkken fra Designa med Dupont Corian bordplade og flotte, lyse lamelparketgulve i egetræ. Detaljer, som giver et moderne, eksklusivt og nordisk udtryk til boligerne – og som gør det nemt at sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Fra køkken-alrummet træder du direkte ud på din egen terrasse eller altan, hvor du kan nyde solen og udsigten til livet i Brokvarterets mange hyggelige områder. Altanerne er designet med gitter i sort lakeret stål og har dynamiske former, så ikke alle er ens.